Mesaje : 77 Lei în mână : 148 Multumiri primite : 2 Locație : Italy , Fregene Avertismente : 0 din 3
| Subiect: BANC BY K1NDER;<3 Vin Noi 08, 2013 9:41 pm |
|
| O blondă merge la interviu de angajare: - Bună ziua, domnişoară ! Îmi puteti spune varsta dumneavoastra? Blonda numără pe degete şi spune: - 19! - Înălţimea? Blonda vede pe masă o ruletă chinezească de 5 m, o ia, se măsoară cu greu şi zice: - 171 cm! - Îmi puteţi spune prenumele dumneavoastră? Blonda a tăcut câteva secunde bune, poate chiar un minut însă în acest timp strângea ochii şi mişca din cap fredonând o melodie. Până la urmă însă spune: - Maria! Cel ce conducea interviul întreabă contrariat: - Înţeleg că a trebuit să număraţi pe degete pentru a vă afla propria vârstă! Înţeleg şi că nu v-a interesat până acum ce înălţime aveţi şi a trebuit să vă măsurati aici. Dar nu înţeleg de ce v-a trebuit atât de mult timp să vă spuneţi prenumele! - A trebuit să-mi aduc aminte versurile: “Cine să trăiască, cine să trăiască,… La mulţi ani!… |
|
Mesaje : 173 Lei în mână : -989 Multumiri primite : 1 Locație : here Avertismente : 0 din 3
| Subiect: Re: BANC BY K1NDER;<3 Mier Dec 25, 2013 5:38 pm |
|
| Maria sa traiasca ) |
|