Mesaje : 19 Lei în mână : 23 Multumiri primite : 0 Locație : Oradea Avertismente : 0 din 3
| Subiect: Bancuri !..................:) Mier Noi 06, 2013 6:14 pm |
|
| Deci.Fara Deci! Trebuie sa postati fiecare cate 1 banc, pe care l-ati auzit si vreti sa il inpartasitit aici!. Asadar sa ii dam drumu. Incep eu: Ion către Maria : - Marie, eşti ca un nor. Maria, cu zâmbetul pe buze : - Alb şi pufos ? Ion : - Nu, dar atunci când pleci, parca mi se luminează ziua. Bun eu am spart gheata sa vad ce puteti si voi! |
|
Mesaje : 125 Lei în mână : -821 Multumiri primite : 4 Locație : Pe Counter-Strike and Greii Community Avertismente : 0 din 3
| Subiect: Re: Bancuri !..................:) Joi Noi 07, 2013 8:51 am |
|
| Un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb si cum statea el sprijinit in toiag si medita. Vine proprietarul si il intreaba: - Ce faci mai ciobane pe pamantu meu? - Nu vezi? pasc oile… - Vezi ca esti obraznic, poate iti f*t una! La care ciobanul ii raspunde: - Poti sa le f*ti pe toate, eu doar le pazesc… |
|
Mesaje : 19 Lei în mână : 23 Multumiri primite : 0 Locație : Oradea Avertismente : 0 din 3
| Subiect: Re: Bancuri !..................:) Joi Noi 07, 2013 2:58 pm |
|
| Bun Bancu, Bravo Next....---> |
|
| Subiect: Re: Bancuri !..................:) Vin Noi 08, 2013 7:35 pm |
|
| Ea:Iubire ce imi iei de ziua mea? El:Virginitatea! Ma asa de ... sunteti ca nu stiti un banc ?.Sau va doare mana sa scrieti ? |
|
| Subiect: Re: Bancuri !..................:) |
|
| |
|